تاریخچه شرکت

شرکت بین المللی آراد تجارت الکترونیک آواسینا-به اختصار کو آراد نامیده می شود.

تاریخچه شرکت و فلسفه پیدایش شرکت کو آراد

شرکت بین المللی آراد تجارت الکترونیک آواسینا که به اختصار کو اراد نامیده می شود. در سال 1394 تاسیس گردید.این شرکت ترکیبی از تیم تخصصی پزشکی و داروسازی و تجارت الکترونیک می باشد.که برای اولین بار در ایران چنین شرکتی با این قدرت و با این ترکیب تاسیس می گردید. هدف این شرکت تهیه پکیج درمانی و داروی کشور و ارز آوری بوسیله گردشگری سلامت انلاین بود. همچنین جهت فعالیت های فرهنگی و ورزشی خود باشگاه فرهنگی ورزشی کو آراد اسپرت را تاسیس نمود.و در این جهت به جذب سرمایه های انسانی و نخبه های دانشگاهی روی آورد.مدیر عامل این شرکت جناب آقای دکتر محمد علیزاده از افراد توانا و توامند در حوزه درمان دارو و گردشگری سلامت می باشد.
اما مختصری از گردشگری سلامت آنلاین شرکت بین الملی کو آراد
سفر با اهداف درمانی و پزشکی ریشه تاریخی عمیقی دارد. حتی تمدن های کهن نیز به تأثیرات درمان با چشم های آب گرم و حمام های معابد مقدس پی برده اند.
مسافرانی که برای درمان به سراسر دنیا سفر می کنند، همواره به دنبال بهترین شکل خدمات درمانی هستند.شاید بتوان گفت سفرهای درمانی نیز به اندازه تاریخچه علم پزشکی قدمت دارد.
پیشینه سفرهای درمانی در واقع به هزاران سال پیش برمیگردد.
در گذشته افرادی که در کشورهای کمتر توسعه یافته بودند، برای درمان به کشورهای توسعه یافته تر سفر می کردند ، اما امروزه این گرایش بدین شکل تغییر یافته است که اهالی کشورهای توسعه یافته برای درمان به کشورهای در حال توسعه که در آن بعضی موارد مانند هزینه درمان پایین تر ، آسانی در اجرای بعضی از قوانین و مقررات مربوط به بحث درمان انجام میشود ، سفر می کنند.
برای مثال بیش از 4000 سال پیش ، سومری هابناهای درمانی در اطراف چشمه های آبگرم ساخته بودند که شامل معابد با استخرهای آبگرم بود.
با این حال ، مسافرت با هدف درمان هایی مانند جراحی زیبایی ، مراقبت های دهان و دندان و سایر روش های پیچیده یک پدیده نسبتا جدید است که تنها چند دهه از رواج آن می گذرد.رومیان باستان ، استراحتگاههایی با مجموعه های آبگرم ساخته بودند و در آن دوره معابد درمانی در یونان رشد چشمگیری داشت.یونانی ها به منظور شفا گرفتن به معابد خدایان می رفتند و به درمان شدن در حالت رویا و خلسه اعتقاد داشتند.همانطور که می دانیم این جایگاه مقدس در واقع به عنوان قلمرو کوچکی در خلیج سارونیک با نام (اپی دوریا) امروزه به عنوان محل پیدایش گردشگری سلامت شناخته می شود.قاره آسیاسابقه گردشگری پزشکی خوبی دارد. چشمه های معدنی طبیعی فراوانی در ژاپن وجود داردکه به عنوان جاذبه گردشگری از گذشته تا به امروز بوده است.این چشمه ها توانایی بهبود بخشیدن از طریق مواد معدنی موجود در خود را دارد. حتی توجه قبایل جنگجویان نیزبه این چشمه ها جلب شده بود که از آنها برای بهبود زخمهایشان و همچنین تسکین دردها پس از بازگشتن از جنگ ها استفاده می کردند.همانطور که میدانیم گردشگری درمانی مدرن ، نتیجه وجود عوامل مختلفی از جمله هزینه بالا خدمات درمانی در کشورهای توسعه یافته ، سهولت سفر به مقصدهای دوردست و پیشرفت در فناوری اطلاعات می باشد.
به همین جهت شرکت بین الملی کو اراد با تاریخچه ای غنی در خدمت رسانی به بیماران محترم در سراسر دنیا رزومه ای درخشان در این خصوص دارد.و رضایت مندی 95 درصدی بیماران خارج کشور گواه تاریخچه و رضایت بیمارانی است به کشور بزرگ ایران سفر نموده اند.
مدیر عامل شرکت بین المللی آراد تجارت الکترونیک آواسینا
دکتر محمد علیزاده

  • گردشگری سلامت آنلاین
  • پکیج دارو درمان.
    • دکتر جان.
    • داروجان
  • وضعیت و تاریخچه گردشگری سلامت در ایران به چه صورت است؟

گردشگری سلامت در ایران با وجود کیفیت بالای خدمات درمانی و قیمت ارزان، به علت نبود تبلیغات مناسب، هنوز جایگاه خود را در بازار نیافته است و گام‌های نخست را طی می‌کند. در حالی‌که دولت بر اساس برنامه‌ریزی‌های خود باید تا پایان برنامه چهارم توسعه ۳۰ درصد از نیازهای درمانی کشور را از طریق صدور کالا، خدمات پزشکی و توریسم درمانی فراهم کند. دراین میان ایران رقبای مهمی نیز در منطقه دارد. از جمله رقبای مهم ایران در حوزه خلیج‌فارس می‌توان اردن و دبی را نام برد. کشور اردن سالانه ۵۰۰ میلیون دلار درآمد ارزی از توریسم درمانی دارد. دبی از چند سال پیش شهرهای سلامت را راه‌اندازی کرده و با برخی از دانشگاه‌های معتبر دنیا برای توسعه این مراکز قرارداد بسته است.
اما این آغاز راه است. طبق استراتژی‌های تعریف شده که قرار است اعتباری برابر با ۱۶ میلیارد درهم دبی به بخش توریسم درمانی اختصاص یابد. دبی می‌کوشد هسته قدرتمندی برای ارتقای این بخش ایجاد کند. این طرح شامل تقویت شبکه‌های موجود تسهیلات درمان و سلامت و نیز ایجاد زیر ساخت‌های مدرن و مرکز معتبر و بزرگی از متخصصان سلامت ومهارت‌های درمانی با اعتبار توریستی در دبی است. طبق این طرح، قرار است ضمن برقراری ارتباط با بازارهای گسترده جهانی و تحقیق در باره نخستین اقدامات در راستای طرح استراتژیک دبی ۲۰۱۵ ، با مسیریابی و طرح عملی برای توسعه، مراحل آغازین این طرح عملی شود.
توریسم پزشکی در سال ۲۰۱۰ درآمدی بالغ بر ۷ میلیارد درهم برای امارات داشته است. ایران در سال ۸۳ تقریبا ۱۲ هزار بیمار خارجی پذیرش کرده است که این میزان در سال ۸۴ به ۱۷ هزار و پانصد نفر رسید ولی متاسفانه آمار قابل استناد از درآمدهای حاصل از جذب توریسم درمانی در سال‌های اخیر در ایران وجود ندارد. با این حال چالش اصلی فراروری گردشگری درمانی ایران، نبود مدیریت یکپارچه در این حوزه است و از آن‌جایی که چنین ایده‌ای در ایران تقریبا نو تلقی می‌شود، به نظر می‌رسد تهیه طرحی که به این مسئله به طور همه جانبه بپردازد و نیز تجارب کشورهای دیگر در این خصوص را مطالعه کند، به سیاست گذاران کمک خواهد کرد تا برای جذب توریسم پزشکی با رویکردی علمی و بومی قدم بردارند.
پتانسیل‌های گردشگری سلامت در ایران
ایران از نظر جاذبه‌های گردشگری طبیعی جزو ۱۰ کشور برتر جهان است اما از بازار توریسم و گردشگری سهم شاخصی نبرده است. این در‌حالی است که از گردشگری سلامت به عنوان صنعت سوم جهان نام برده می‌شود و برخی کشور‌ها نظیر اسپانیا از طریق این صنعت امرار معاش می‌کنند. امروزه با صنعتی شدن کشورها و بروز دردهای مختلف در روح و بدن انسان ها و روی آوردن به عمل‌های جراحی زیبایی به صورت چشم گیر، بحث توریسم درمانی یکی از بخش‌های روبه رشد صنعت گردشگری در جهان و ایران به شمار می‌آید. با این وجود در کشورمان این دغدغه وجود دارد که آیا این بخش از توریست به شکوفایی می‌رسد یا علی‌رغم تشکیلاتی که برای آن در نظر گرفته شده است فراموش می شود
در زمینه توریسم درمانی و جذب گردشگران سلامت همواره باید به چهار آیتم اساسی دراین زمینه توجه داشت. توانمندی‌های شاغلان حرفه پزشکی، تکنولوژی‌های روز و استانداردهای جهانی، اقتصاد درمان و هزینه‌های درمانی و مقررات داخلی کشور‌ها از عوامل مهم گردشگری سلامت هستند. ایران در هر چهار مورد ذکر شده نسبت به کشورهای همسایه و خاورمیانه از توانمندی‌های بهتری برخوردار است. که باید نهایت استفاده از پتانسیل موجود را کرد. اما متاسفانه تبلیغات مناسبی برای شناسایی توانمندی‌های پزشکی و گردشگری ایران در خارج صورت نگرفته است و رسانه‌های دولتی و سفارت‌خانه‌ها در این زمینه نقشی موثر دارند. امروزه صنعت توریسم درمانی در جهان بالاتر از صنایع نفت و طلا قرار دارد. این صنعت کم هزینه و پر درآمد است.
در بخش توریسم درمانی فقط به جذب گردشگر توجه نمی‌شود بلکه فراتر از آن می‌تواند موقعیت و جایگاه ایران را از نظر علمی، سیاسی ،اجتماعی و منطقه‌ای تقویت کند. در حالیکه توریسم درمانی در بسیاری از کشور‌ها نقش مهمی در ارز آوری دارد و هر ساله ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار درآمد ارزی از طریق توریسم درمانی عاید کشورهای اروپایی و آمریکا می‌شود اما در ایران این صنعت جایگاه خود را باز نیافته و گام‌های نخستین راطی می‌کند در حقیقت در سال ۸۲ برای اولین بار توریسم درمانی در گردشگری ایران از سوی وزارت بهداشت مورد توجه قرار گرفت. دولت ایران بر اساس برنامه‌ریزی‌های خود باید تا پایان برنامه چهارم توسعه ۳۰ درصد از نیاز‌های درمانی و بهداشتی کشور را از طریق صدور کالا، خدمات پزشکی و توریسم درمانی فراهم کند.
اهداف گردشگری سلامت در ایران
ناباروری
دندان پزشکی
جراحی قلب، چشم و جراحی پلاستیک
بیماری‌های مرتبط با سرطان
گردشگری در آب‌های شفا بخش

shadow

شرکت بین المللی آرا تجارت الکترونیک آواسینا که به اختصار کو آراد نامیده می شود.مدیران رده بالا و اعضای هیات مدیره از افرادی هستند که تجربه بسیار بالای در زمینه های مختلف دارند.وسوابق درخشانانها گویای این امر است.
دکتر محمد علیزاده مدیر عامل شرکت

این شرکت از مدیران و کارکنانی بهره می برد که نه تنها تجربه بالای در زمینه های مختلف دارند بلکه از آخرین تحصیلات اکادمیک نیز برخوردار هستند.

به این جهت که شرکت بین المللی آراد تجارت الکترونیک آواسینا یا همان کو آراد بصورت گسترده در زمینه گردشگری سلامت در نقاط مختلف دنیا به خصوص کشورهای همسایه خدمت درمانی انجام می دهد.دفاتری تاسیس نموده تا این خدمات ملموس تر و بهتر شود.
مدیر عامل دکتر محمد علیزاده

آخرین تویت ها ما را دنبال کنید

خطا: لطفا کلیدهای twitter را در منوی تنظیمات قالب > تنظیمات عمومی > کلیدهای API ست کنید (Missing Consumer Key)